Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Agroturisme Perola - Blog

El nostre nou Jardí

El gran projecte de millora per al 2013 ha estat la renovació del jardí. Durant 16 anys havíem entès el jardí com un espai decoratiu sense donar massa importància a tot el seu potencial. Anàvem sembrant diferents plantes sense una planificació prèvia.

   

Ens adonarem de que havíem de transformar aquest espai en un lloc acollidor per als nostres clients i la nostra família. El dissenyador d'espais Geremaya Gere de la GMY Arquitectes, va dissenyar un projecte que s'adapta perfectament a les nostres necessitats. L'hem decorat amb les eines antigues del camp mallorquí i l'hem il·luminat amb llums LED de càrrega solar. Hem fet molta feina i ara tenim un jardí mediterrani i ecològic que respira i ens deixa veure més enllà. Hi esteu convidats!

Reserva Online

Reserva online ara. Pots consultar les disponibilitats de cada tipus d'habitació. Et garantim una estada a Mallorca inoblidable!

 

Facebook

Opina sobre Agroturisme Perola

Opinar sobre  Agroturisme Perola

Opina sobre Agroturisme Perola

Oferim als nostres clients WI-FI gratuït a les arees comuns i una beguda en arribar.

Recorda

Estam a la teva disposició. T'ajudarem en tot allò que ens sigui possible. A l'agroturisme disposam de guies, mapes i informació de lloguer de bicicletes i vaixells així com excursions a cavall, amb globus o a peu, espectacles, events i més.