Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Agroturisme Perola - Blog

Diada Ecològica de Porreres

Si decidiu vistar l'Agroturisme Perola durant el mes d'abril, potser us interessa saber que a finals d'aquest mes es celebra cada any a Porreres la ja tradional Fira de productors ecològics davall l'eslògan “som el que sembram”. Enguany la diada es celebrà el passat diumenge dia 21 d'abril. Parlam d'una fira petita però amb una gran afluència de públic que no deixa de créixer any rera any. Hi podrem trobar tota varietat de productes locals, ecològics i d'elaboració artesanal com són: formatges, farines de blats autòctons mallorquins, vins i licors, fruites i verdures, confitures, pasta, roba... Però també hi trobareu mostres d'energies renovables, venda de llibres estris de cuina de fang y de fusta, etc. 

     

A l'hora de dinar no us mogueu de la fira! A la plaça hi ha taules i cadires perquè els visitants puguin dinar (a un preu molt assequible) degustant els plats cuinats que podreu trobar a les diferents casetes. No us podeu perdre les costelles de xai cuinades a la caseta d'Ecoilla (cooperativa de ramaders ecològics de Mallorca), com tampoc els plats elaborats per Es Ginebró, primer restaurant vegetarià reconegut com a ecològic a Mallorca que podeu trobar a Inca (a 30 minuts en cotxe de l'Agroturisme Perola). A l'hora dels postres us recomenam que us acosteu a la caseta de la Cooperativa Agrícola de Porreres. Coques dolces d'ametlla, d'anous o de pastanagó que us deixaran sense paraules. La fira Ecològica de Porreres és també un acte que pretèn la sensibilització mediambiental i la promoció de productes locals, ecològics i de primera qualitat. Desde l'Agroturisme Perola us recomanam aquesta fira sense cap dubte! Fins aviat!

Reserva Online

Reserva online ara. Pots consultar les disponibilitats de cada tipus d'habitació. Et garantim una estada a Mallorca inoblidable!

 

Facebook

Opina sobre Agroturisme Perola

Opinar sobre  Agroturisme Perola

Opina sobre Agroturisme Perola

Oferim als nostres clients WI-FI gratuït a les arees comuns i una beguda en arribar.

Recorda

Estam a la teva disposició. T'ajudarem en tot allò que ens sigui possible. A l'agroturisme disposam de guies, mapes i informació de lloguer de bicicletes i vaixells així com excursions a cavall, amb globus o a peu, espectacles, events i més.