Esmorzar i sopar

Tots els nostres preus inclouen l'esmorzar. Ben conscients de què és l'àpat més important del dia, confeccionam un esmorzar variat i saborós que conté sempre aliments de temporada i d'elaboració pròpia. Es serveix en format buffet i hi trobareu formatges i embutits variats, melmelades fetes amb les nostres fruites, ous de les nostres gallines, amanides de tomàtiga a l'estiu, fruites i verdures ecològiques.

CIMG1415.JPGCIMG1422.JPGCIMG1423.JPGCIMG1794.JPG

Alguns dies també podreu tastar el Gató, el més antic i més típic pastís de Mallorca fet amb ametlles de Perola. Però sense cap dubte l'estrella dels nostres esmorzars són els sucs naturals de taronja recén expremuda que servim al moment durant tota la primavera i fins a mitjans de juliol. A l'estiu també servim sucs naturals de les fruites de temporada: com la síndria, meló, albercoc, etc.

Truites, coques de verdura, panades o robiols (típics de Pasqua) són altres viandes típicament mallorquines que podreu trobar al nostre esmorzar.

Si passau alguns dies amb nosaltres potser voldreu sopar a la finca, contemplant la posta del sol. Els sopars es serveixen només de dilluns a divendres i s'han de sol·licitar amb un día d'antelació com a mínim. Les nostres especialitats són la paella, la porcella ecològica rostida i el bè ecològic rostit. Vins mallorquins acompanyen els nostres plants. Les postres són també sempre casolanes com els gelats de mandarina i ametlla.

Aquest servei és exclussiu per als nostres clients.