Setmana Santa

La Setmana Santa a Mallorca és una època de l'any molt especial. Coincideix amb l'inici de la primavera i té un caràcter religiós, espiritual però també cultural i artístic. Si decideixen visitar-nos en aquesta època de l'any els recomanem veure les processons. Se celebren en tots els pobles. També els recomanem el Davallament, el Divendres Sant es representa aquesta obra de teatre davant de l'església de Felanitx narrant des de l'últim sopar fins a la crucifixió de Jesús.

Llegeix més:Setmana Santa

Festes populars

Els mallorquins són gent molt divertida i tradicional per això s'impliquen tant a les festes populars dels seus pobles. A l'hivern les festes més concorregudes són els foguerons de Sa Pobla o Manacor però se celebren en gairebé tots els pobles. La gent es reuneix al voltant del foc per sopar i després ballar.

Fires i mercats

El comerç és sens dubtes una de les activitats econòmiques més importants de la nostra illa. Forma part de la nostra cultura i de la nostra tradicó. Per això s'organitzen al llarg de l'any fires i mercats per tot arreu.

Llegeix més:Fires i mercats