La nostra finca

La finca és en mans de la família des de fa 90 anys. Disposam de 6 hectàrees dedicades al cultiu de cereals que alimenten als nostres animals. En caure el sol podrà contemplar como el ramat d'ovelles s'apropa a les cases per beure. Vos convidam a passejar pel nostre jardí, o entre els tarongers, ametllers, les figueres...Connectar amb la natura no els hi serà difícil a Perola. Estem enmig de dos pobles meravellosos Porreres i Llucmajor, a una zona molt tranquil·la però molt accessible a només 20 minuts de l'aeroport i a mitja hora de Palma. Estant al centre de l'illa podrà arribar a qualsevol racó sense dificultats.

Llegeix més:La nostra finca

Història

Conservar, compartir i millorar

Els nostres besavis Biel Vaquer i Rosa Mora cap a l'any 1920 compraren les terres de Perola. Boscos que treballaren per convertir en terres de cultiu amb la intenció de proporcionar un futur per als seus fills. Ells sembraren gran part dels arbres que veim avui a la finca.

Isabel Mª Vaquer Mora, la seva filla petita, heredà Perola on, després de casada, construí juntament amb el seu marit Jaume Oliver Nicolau les cases que avui conformen el conjunt de l'agroturisme. Feren una casa senzilla però amb tots els espais necessaris per desenvolupar una activitat agrícola que durant molts anys va sustentar la seva família. El conjunt arquitectònic constava d'una casa, una païssa, una bovera, un ensofrador, una portassa i un corral per al bestiar.

Llegeix més:Història